Edelsmid femke boschker

In mijn edelsmederij kunt u vooral door mij ontworpen en gemaakte sieraden vinden, daarnaast verkoop ik ook werk van andere goudsmeden. Eigenzinnige sieraden met een warme uitstraling en een. In de historische oude binnenstad van Gouda vindt u mijn atelier met winkelruimte aan de Lange Groenendaal 112.

Ik gebruik traditionele materialen zoals, gou zilver, edelstenen en parels, maar ook bijzondere soorten hout, papier en oude materialen spelen een rol in mijn . Haar atelier is geopend op: . De meest volledige site met ruim 66.

Unique jewelry with a warmth and a certain degree of simplicity. Vanaf nu neem ik deel aan fairtrade gemeente Gouda. Ik sta geregistreerd als fairtrade goudsmid via Max . Via OpenCompanies vindt u informatie over elk bedrijf in Nederland! Gezellige creatieve dag met vriendinnen.

Ik geef nu ook een cursus edelsmeden bij Kade in Vlaardingen, waar . Find other Winkel in Gouda with YoYs. Op donderdag september wordt . Na jarenlang een praktijk aan huis te hebben gehad besloot .

Edelsmid Jacky Edelsmederij MK . Greetje van den Geest is zelfstandig edelsmid en ontwerpt en maakt haar sieraden in eigen atelier. Ring, gol oxidized silver. Wel eens gedacht aan edelsmeden , keramiek, portret boetseren, tekenen of aquarelleren?

Handgemaakte sieraden van eigen collecties of vervaardigt in opdracht I Trouwringen. Geetst en zelf getekent door Jose Herfkens bij de cursus edelsmeden van Monique Peters. FemkeBoschker : Nieuw lid. De materialen die ik in mijn sieraden gebruik zijn gou zilver, hout, edelstenen en parels.

Mijn sieraden kenmerken zich door een . Het was een geslaagd en druk bezocht open atelier weekend. Nu op naar de Zilverdag in . Bosch Boschker Boschma Boschman Boselie Bosgra Boshuizen Bosjesman. Weer zo,n bijzondere set trouwringen met vingerafdruk uit de Circles collectie.

Hier uitgevoerd in het witgoud met geelgouden randen.