Mos kweken karnemelk

Het eerste jaar kwamen ze prachtig in bloei. Doe dit mos met yoghurt of karnemelk , een paar schepjes suiker en gebruikte koffieprut in een blender en mix dit goed door elkaar. Ik niet, want ik vind mos (en sedum) een fantastische plant. Dag, heb je al geprobeerd om het beton met yoghurt of karnemelk in te smeren? Ik begrijp als je javamos in een blender doet met wat karnemelk erbij en je dit.

Ook de aarde die onder het mos zit of alleen de boven kant? Meningen en advies gevraagd – Gifkikkerportaal. Hoe laat ik Mos groeien in mijn bak – Gifkikkerportaal.

GROEN mos – Gifkikkerportaal – Forum – Overige. Hoe mos te kweken op karnemelk Tips Tuinders – Nl. Je kunt mos op rotsen laten groeien met karnemelk. Het huis van Tante Alice – WordPress. Make-Moss-Graffiti-Step-1.

Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Ik schraap mos van de tegels en uit de dakgoot, meng het met karnemelk , een blikje bier en een schep suiker. Die toevoegingen zijn volgens . Mossen zijn planten die groeien uit sporen in plaats van zaden.

Vul een oude blender met een groot stuk mos , twee koppen karnemelk en twee koppen water. Een appelboom uit een zaadje kweken. Mos graffiti is een originele manier om je muren, of iets anders, te versieren. Ook guerrilla tuinierders maken gebruik van mos.

Ik zou op mijn waterval graag mossen willen kweken , zijn er onder jullie die. De stenen regelmatig insmeren met karnemelk (botermelk) helpt . Op een terras of balkon kun je prima groenten en kruiden kweken. Wie stenen potten in de tuin heeft staan, ziet al snel mos en groene aanslag. Wrijf de (terracotta) potten in met karnemelk of yoghurt om snel resultaat te boeken. Nu zou ik graag wat mossen willen laten groeien.

Voeg 5ml yoghurt of karnemelk en tl suiker toe. Ik wil graag mos kweken in mijn tuin. Hoe kan ik dit het beste aanpakken. Waarom hij er bier in doet weet ik niet, maar die karnemelk is wel nodig. Ik heb iets gehoord van karnemelk met . Want ik ben nu mos aan het kweken voor me toekomstige bak, dus . Als je aardewerken potjes insmeert met karnemelk , groeit er een groenige waas op.

Het moet er natuurlijk uit komen te zien en wil zo snel mogelijk mos. Dit is nu verantwoorde groene kunst: graffiti van mos. In plaats van yoghurt kun je ook een blikje bier of 3– 4ml karnemelk gebruiken.