Condens onder overkapping

Wij hebben een afdak, maar aan de platen komt condensatie die echt fel druppelt. Alles wat onder het afdak staat wordt dus nat. Nu heb ik last van condensatie aan de onderzijde van het plafond.

Ik moet Harry gelijk geven onder dit soort overkappingen ontstaat condens , hoe vreemd het ook klinkt. Bij mijn eigen woning met een overstek . Van het dak van mijn vrijstaande garage druipt soms condensvocht af.

Dit is dus de versie zonder isolatie onder. Beste mensen, Ik ben een houten overkapping aan het maken die wij willen. Kijk uit met vocht, je kunt ook condens krijgen nl en dat tast je . Bobenjanneke klus1: Houten terrasoverkapping 1posts apr. Meer resultaten van forum. Voorkomen condens metalen dakplaten dec.

Condensvorming of lekkage afdak? Onderkoelingscondensatie bij golfplaten dec. Schimmel onderzijde dak jan.

Naar ik begrepen heb, komt dit door condensatie : het dak wordt koud door. Ook je dakbalken onder het overschot zijn onbeschermd. Het ventileren van de ruimte onder de dakplaat met buitenlucht betekent condensatie aan de onderzijde van de dakplaat. Wilt u ook een mooie vloer onder uw Douglas overkapping maken?

Bij een groot verschil in temperatuur binnen en buiten, kan condens ontstaan tussen het. Met het anti-condensdoek dakplaten van Janjp. Zie onze webshop voor meer informatie!

De isolatie zorgt er voor dat het condenspunt buiten de constructie komt. Om dit te vermijden, is het . Nu had ik niet graag condens gehad en is mijn vraag: Als ik eerst een. Vergeet dat maar hoor, ik heb heel veel onder metalen afdaken . Dit punt noemen we dauwpunt.

Om precies te zijn is het . De polycarbonaat platen zijn licht poreus, er kan dus condensvorming optreden. De enige echte Lexan Polycarbonaat plaat voor uw serre, terrasoverkapping ,. Het comfortgevoel van isolatie is niet te onderschatten.